Om oss

Vi er et produksjonsselskap for teater og film med hovedbase i Trøndelag.

Marte Heie Hallem
Daglig leder
E-post
951 98 780

Marte Heie Hallem

Marte er manusforfatter, regissør, produsent og musiker, og har i de senere årene jobbet mye med dokumentariske produksjoner for film og teater. På manussiden har hun skrevet flere utendørsteater som settes opp jevnlig i Trøndelag, blant annet «Oda fra havet», «Arvesølvet», «Flyktningelosen» (2015) og trilogien «Operasjon Oleander». Hun har også regissert og skrevet musikk til flere av dem. «Operasjon Oleander» og episoden «Flukten» vant pris for årets beste teaterforestilling i Midt-Norge under Utawards i 2019. På filmsiden har Marte regissert, vært produsent og skrevet manus til filmene «I skyggen av Oljeeventyret» (2016), «Balanse (2019)» og «Fremmed Blod (2021)», og er nå i utvikling med flere nye prosjekt. «Fremmed Blod» var i 2021 en publikumssuksess på NRK, med mange lovord fra seere og anmeldere, og i 2022 reiser Marte rundt på turné i Norden med både filmen og boka med samme tittel. Som plateartist har Marte gitt ut tre album som singer-songwriter.

Arnstein Langåssve
E-post
916 41 16

Arnstein Langåssve

Arnstein er eier av firmaet sammen med Marte, og var daglig leder i årene 2016 til 2020. Han har regissert flere større og mindre produksjoner i Midt-Norge, blant annet spelene «Maren- dømt til døden» og «Oda fra havet». Arnstein har også jobbet mye som produsent, arrangementsutvikler og produksjonsleder, og var i 2020 produksjonsleder for Spelet om Heilag Olav på Stiklestad. Han har også vært med på å utvikle konseptet Drømmeaften i Trønderhallen, og har bidratt i realiseringen av mange store arrangement i Trøndelag. Tidligere har han også vært ansatt i flere år som formidlingsleder ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter. I dag er han i fullstilling som daglig leder ved Inderøy kulturhus, og derfor ikke så aktiv i Scene Midt, men er fortsatt medeier og sparringspartner.

Våre samarbeidspartnere

ta gjerne direkte kontakt

Andrea Hallem Langåssve
E-post
952 12 747

Andrea Hallem Langåssve

Andrea Hallem Langåssve har studert Drama og teaterkommunikasjon ved OsloMet Storby Universitet, samt Kreativ Skriving og Tekstforfatting ved Høyskolen Kristiania, og går nå skuespillerutdanningen ved sistnevnte skole. I tillegg har hun de siste årene jobbet som frilanser innenfor kulturbransjen, da blant annet som skuespiller, programleder, prosjektleder og skribent.
Andrea hadde en sentral rolle i dokumentarfilmen “Fremmed Blod” på NRK, samt at hun har vært med som skuespiller i “Jenta med bombene” ved Vega Scene i Oslo. Sommeren 2022 spilte hun en av hovedrollene i teaterstykket «Vargtimen», tredje episode av krigstrilogien Operasjon Oleander på Fosen.

 

Line Heie Hallem
E-post
950 68 838

Line Heie Hallem

Line Heie Hallem har sin utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har jobbet som freelanceskuespiller i snart 20 år og vært tilknyttet mange teatre i Norge. Hun har også vært ansatt ved Theatre Junge Generation i Tyskland. I 2017 spilt Line piloten i forestillingen «Rekyl», og ble nominert til Heddapris og Teaterkritikerprisen for sin prestasjon. Line har siden da vært ansatt ved Vega Scene som skuespiller og regissør. Der har hun blant annet hatt sentrale roller i forestillingene «Eggs´n bakey», «Jenta med bombene» og «De ultimate».

Espen Løvås
E-post
917 71 759

Espen Løvås

Espen Løvås har sin utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo.
Han har siden 1999 vært tilknyttet Trøndelag Teater, Det Norske Teatret, Nationaltheatret og jobbet som freelancer.
De siste årene har Espen også gjort mye regi, undervist i skuespillerteknikk og spilt i forskjellige TV-serier. I 2021 spilte Espen i forestillingen «Om mus og menn» på Det Norske Teatret, og sommeren 2022 hadde han regi på «Vargtimen», tredje episode av krigstrilogien Operasjon Oleander.

Martine Hallem
E-post
958 69 198

Martine Hallem 

Martine har i flere år jobbet som inspisient og produsent i teater- og kulturproduksjoner i Trøndelag. Hun har hatt inspisientansvar og produksjonsledelse på utendørsteater “Oda fra havet” på Mausundvær over flere produksjonsår, og var også med som inspisient under “Maren- dømt til døden” på Hitra i 2015. Martine har også vært en viktig bidragsyter på produsentsiden i store kulturarrangment som Vømmelfestivalen og Øras dager.

Sverre Bjarne Inndal
E-post
993 53 044

Sverre Bjarne Inndal

Sverre Bjarne Inndal har jobbet med Marte Hallem siden 2007. Først som gitarist på konserter og forestillinger, de siste åra også som studiomusiker og produsent på kommende album. Inndal både spiller på, og booker konserter for Scene Midt AS. I tillegg driver han Stabburet Studio lokalisert på heimgården i Inndalen.

Kontakt

Scene Midt as

Scene Midt AS

Scene Midt AS er et produksjonsselskap for teater og film som eies og drives av Arnstein Langåssve og Marte Hallem.

Følg oss da vel

Blir kjempeglad om du vil følge oss

Nettside av wowmedialab.no